Vinder af EM håndbold 2014

Vi danskere er blevet forvente, når det danske herrehåndbold starter på en slutrunde. EM håndbold i 2014 afholdes i Danmark og det giver favoritværdigheden til os.

Et tilbageblik på de seneste EM slutrunder viser, at Danmark og Frankrig begge har vundet 2 hver, de seneste 4 gange. Vi kan ikke se nogen grund til, hvorfor denne stime ikke skal fortsætte.

Danmark har hjemmebane og Frankrig har været det mest vindende herrelandshold, de seneste 8 år. Det beviser en OL-titel i 2012 og VM-titler i 2009 og 2011. Det er et hold der er vant til at vinde de store mesterskaber og med kolossal rutine. Omvendt har Danmark et meget bredt og dynamisk hold, suppleret med en hjemmebanefordel.

Det vil derfor være en stor overraskelse hvis Spanien eller Kroatien skulle have styrken til at true. Selvom det er et lave og sikre odds, anbefaler vi at man spiller på Danmark og Frankrig.

 

Danmark som vinder – Odds 2,37

Frankrig som vinder af EM håndbold 2014 – Odds 6,50

 

Topscorer ved håndbold EM 2014

Det er altid svært at forudsige hvem der bliver topscorer ved en slutrunde, men der er alligevel en række klare favoritter der bør overvejes. EM-haandbold.dk har udpeget 3 kandidater, der kan være værd at satse penge på:

Mikkel Hansen – 8,00 

Mikkel Hansen er og bliver den bedste bagskytte i verden, i hvert fald, når han er på sit højeste. På hjemmeside må man forvente at Danmark kommer mindst til semifinalen og det giver ham gode muligheder. Det er typisk en forudsætning at man kommer langt, for at blive topscorer ved disse slutrunder.

Kiril Lazarov til odds 6,00

Vores andet bud var oprindeligt Anders Eggert, men både ham og Hans Lindberg kommer desværre ikke til at spille en “fuld” rolle ved turneringen. Det betyder at Kiril Lazarov nok er et bedre bud på en EM topscorer.

Makedoneren har gjort det før og bærer en stor del af angrebsspillet på sine skuldre. Det betyder, at han får mange afslutninger og altid scorer mange mål på landsholdet.

Ivan Cupic – Odds på 7,0 

Ivan Cupic har en imponerende track-record som fløjspiller ved store slutrunder. Ved både OL i 2014 og VM i 2014 er han blevet nr. 2, så før eller siden må han ramme førstepladsen.

Hvis Danmark ikke slår til og Kroatien kommer til finalen, kan han nemt tænkes at løbe med titlen. Helt sikkert det bedste “ikke-danske” bud på en topscorer ved EM håndbold i 2014.

 

Hvem løber med titlen?

Ved sidste slutrunde var det den danske ventrefløj Anders Eggert, der blev topscorer med 52 må. Skarpt forfulgt af kroatiske Ivan Cupic med 50 mål. Desværre har Eggert nu fået en skade, men du kan gense mange af hans lækre mål i videoen nedenfor.