Håndbold events i sommerferien

Normalt er sommerferie og håndbold ikke forbundet. Sporten plejer at høre sig til i vintermånederne, hvor børn og voksne søger ind i hallerne for at få rørt sine muskler i en god håndboldkamp, mens sommeren ofte er domineret af fodbold.

Men det er ikke umuligt at få sin dosis af håndbold hen over sommerferien.

Sker der noget?

Vi har samlet nogle håndbold-events, der foregår i sommerferien, så du ikke behøver at vente helt til den almindelige sæson starter igen.

Sommer-Landsmesterskab i håndbold

Landsmesterskaberne i håndbold finder sted fra den 21.-23. august og foregår i Hovedgaard i Sydøstjylland. Eftersom det er et sommerstævne, foregår håndboldkampene på græs i stedet for i en overophedet hal.

Udover en masse fede kampe, som bliver spillet fredag og lørdag, får du også lov til at komme med til en stor fest lørdag aften, hvor du kan møde andre fra håndboldmiljøet i Danmark.

Der er fri tilmelding, så hvis din klub har svært ved at stille et hold, kan I slå jer sammen med naboklubben, så i stadigvæk kan komme med. I tilmelder jer stævnet ved jeres lokale DGI-kontor.

Turneringen er for både mænd og kvinder, og aldersgrupperne, der kan deltage, kan du se herunder.

  • U10
  • U12
  • U14
  • U16
  • U18
  • Senior
  • Old boys og girls
  • Grand old boys og girls
  • Super grand old boys og girls

 

Super Cup

Hvis du ikke er helt så meget for selv at skulle folde dig ud på håndboldbanen, men gerne vil have mulighed for at se de bedste spille, inden sæsonen igen starter, er det også en mulighed.

I slutningen af august spilles Super Cup, der er en håndboldkamp mellem de danske mestre i håndbold og vinderne af DHF’s Landspokalturnering. I år finder den sted den 20. august i Skjern Bank Arena, hvor FC Midtjylland først møder Team Esbjerg i damernes kamp klokken 18:00, mens KIF Kolding København tørner sammen med Skjern Håndbold i herrernes kamp klokken 20:00.

Sidste år vandt KIF Kolding København 17-16 over Aalborg i herrernes Super Cup, mens kvindernes blev vundet 25-19 af FC Midtjylland over Viborg HK. Kampen vises på TV2 Sport.

 

Hvis du selv er ung og gerne blive en endnu bedre spiller, har du naturligvis altid muligheden for at tage på efterskole. Her kan du folde dit talent ud og udvikle dig, hvis du drømmer om at blive professionel.