Billetter til sportsarrangementer

Der findes et væld af sportsarrangementer i Danmark, men det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvor man kan komme i besiddelse af billetter til disse.

Du kan selvfølgelig møde op i håndboldhallen for at købe billetter, når du kan vil se dit favorithold i aktion, men til de store begivenheder skal der købes på forhånd. 

Hvor kan jeg finde billetter?

Som nævnt er det selvfølgelig muligt at købe billetter i håndboldhaller eller på fodboldstadions, men der findes også mange steder på nettet, hvor det er muligt at reservere og købe billetter. Det er et must, hvis du vil til de store arrangementer og kampe.

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan købe håndboldbilletter til diverse arrangementer, er Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside et rigtig godt bud. På DHF.dk kan du altid købe til aktuelle håndboldkampe og hjemmesiden er dejligt overskuelig og nem at finde rundt på.

Andre sportsarrangementer

Hvis du er interesseret i andre sportsbegivenheder end håndbold, kan du finde en lidt bredere udvalg af billetter til sportsarrangementer på Billetnet.dk, Viagogo og lignende udbydere. Her kan du finde ledige pladser til de fleste sportsarrangementer i Danmark.

Mange af udbyderne dækker de samme begivenheder og kampe, så det kan være en god idé at sammenligne priser og muligheder. Dels for at finde den bedste pris og dels for at få de bedste pladser til en fodboldkamp, koncert eller lignende.

Du kan finde sportsbilletter og sammenligne udbydere på Billetkompagniet.dk.

Den største udbyder i branchen er nok Viagogo, med aktiviteter i de fleste europæiske lande og mange af de største sportevents. Lige nu kan du for eksempel allerede købe billetter til EM i herrehåndbold 2016, som finder sted i Tjekkiet, eller til finalen ved VM i damehåndbold 2015, som spilles i Jyske Bank Boxen Herning.